Bordsplacering

2011-09-04 / 12:36:15
Det tog några timmar att få ordning på bordplacerigen. Och vi fick ändra några gånger innan vi kom fram till den placering som vi har nu.
.
Vi har hela tiden tänkt att ha ett E bord och så kommer det också att bli. Men eftersom vi har åtta polska gäster som inte kan ett ord svenska så skulle de få sitta vid en egen tunga som då skulle bli kortare än de andra. Detta visade sig dock inte fungera så bra när vi åkte till lokalen för att provduka för ett par veckor sedan.
.
Väl där velade vi en del och provade att du nere på dansgolvet för att sedan duka "däruppe". (Nu är vi tillbaka på dansgolvet igen men det är en annan historia!!). Att ha en kortare tunga och två längre fick inte plats så nu har vi tre lika långa tungor. Det innebar också att vi fick göra om bordplaceringen till den som vi har idag, som förhoppningsvis är den slutgiltiga.
Efter att bordsplaceringen var gjord så var det dags för bordplaceringskorten:
Korten är silvriga och i samma typ av papper som inbjudningkorten. Vi skar till dem fyra cm höga remsor och satte ett rosa sidenband på med hjälp av häftkuddar. Sedan skrev vi namnen med hjälp av peel-off bokstäver och skar sedan av remsan. För att de ska kunna stå har vi gjort L stöd i samma kvalitet som korten som också sattes fast med häftkuddar. De som har många bokstäver i sitt namn och därav en längre namnskylt har två L-stöd på baksidan.
.
Vi är mycket nöjda med resultatet. Tror de kommer bli fina på bordet.
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: