Skåda en vigsel

2011-06-26 / 12:48:07
Igår begav vi oss till Träslövs kyrka för att såda en vigsel. Det var min pappas kompis brorsdotter som gifte sig. Men det var inte därför vi var där. Vi skulle ju samla inspiration till vårt eget bröllop.
.
Vi smet upp på läktaren och hade fin utsikt över hela vigseln. Bruden hade en riktig maräng till klänning vilket var fint. Brudparet är pingstvänner vilket märktes direkt vid första allsången. Fin musik men inte riktigt som jag vill ha det på mitt bröllop. Känslan var dock underbar!! Själv vigselakten var över väldigt snabbt och visst fick man klump i halsen när bruden darrade av nervositet när löftena skulle ges. Längtar tills det är vår tur!!!
.
Vi planerar att gå på ytterligare en vigsel innan det är vår tur och förhoppningsvis är den i samma kyrka som vi ska gifta oss i.

Gott och blandat

2011-06-26 / 11:42:50
Nu har det gått en tid sedan jag skrev senast och allt rullar på.
.
Bröllopsskor kan bockas av från listan. Och efter tre besök av alla skobutiker i stan gjorde vi en chansning när vi var på IKEA och gick in på Skopunkten. Och visst stod där ett par och väntade på mig. Ett par vita ballerina med lite blingbling fram. Perfekt sko för mig. Billig var det också. Dock vet jag inte hur kvalitén är och mina fötter är ju vana vid ECCO så i reserv har jag mina vita ECCO-skor som jag får ta fram om jag får ont i fötterna.
.
Inbjudningarna är ute sedan en tid tillbaka och några har också OSA:t och sagt att de gärna kommer. Vi har tre olika personer som de kan OSA till. De svenska inbjudningarna har två att välja mellan och ska ha OSA:t senast 15 aug. De utländska har också två att OSA till och några ska ha OSA:t 15 aug och några redan nu på fredag 1 juli. Det ska bli kul att höra vilka som kommer utav dem.
.
Till veckan ska vi också skicka in hindersprövning samt besked om vilket efternamn vi ska ha efter vigseln!!