Bufféplanering

2011-02-28 / 20:13:57
Imorgon får vi besök av kocken som ska laga vår buffé. Vi har pratat en hel del om vad vi ska bjuda på, men det är lite svårt att komma överens... :)

Karl äter precis vad som helst men jag är lite kräsen. Jag gillar enkel mat, inte en massa gojs. Karl vill bjuda på mandelfisk och jag vill bjuda på en köttgryta. Detta är vi överrens om. Sedan handlar dem om en tredje rätt också. Eventuellt så kanske man borde ha en vegetarisk!?!? Kanske en soppa av något slag. Vi får helt enkelt höra vad kocken har att erbjuda.

Dags att ta tag i detta igen

2011-02-28 / 20:07:05
Har haft en liten paus från bloggen men dock inte från planeringen - det har hänt några små saker sedan sist.


Jag är fortfarande på jakt efter en klänning. Har varit här istan två gånger - en gång med bilder som ni har sett. Ytterligare en gång då min mamma och farmor var med. Vi hade en jätterolig stund tillsammans och vi kom fram till på klänningar som satt extra bra:
Klänning nummer 1 är den som känns bäst på. Man känner "tyngden" i den och den är skön att ha på. Klänning nummer 2 är jättefin men den känns lite enkel.

Vi får helt enkelt se... I lördags besökte jag ytterligare en affär men det får bli ett annat inlägg.

Besök hos farmor och farfar

2011-02-02 / 21:09:17
Det börjar kännas att man har varit uppe sedan 5:30... Idag åkte jag hem till farmor och farfar efter jobbet och vi hade några mysiga timmar tillsammans - alltid lika roligt. Vi bestämde att farmor ska följa med mamma och mig när jag ska prova klänningar på fredag. Det ska bli en mysig stund tillsammans. Ska bli kul att prova klänningen igen och se om jag fortfarande tycker om den lika mycket.

Val av färgtema

2011-02-01 / 18:42:16

Jag funderar så mycket på vilken färg vi ska använda genomgående under bröllopet. Det är dags att bestämma det nu eftersom det även ska synas på inbjudningskorten, Lila är min favoritfärg men det är kanske ingen passande färg om man även vill att brudbuketten ska innehålla denna färg. Istället satsar vi nog på en nyans av rosa eventuellt cerise eller ljus sådan. Vi får se men det "brinner" i knutarna så det är dags att bestämma sig...

Åtta månader kvar

2011-02-01 / 18:35:10
Det blev en liten pause från bröllopet i förra veckan men nu är det dags att ta tag i det igen. Idag är det åtta månader kvar tills den stora dagen!!! Tänk - snart är vi där!!

På fredag ska mamma och jag till Bröllopsbutiken som vi besökte för ett tag sedan. Ska se om de har några fler klänningar samt prova den klänningen som jag tycker så mycket om. Det ska bli kul att mamma följer med!!